Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

what hapens to my dockstar ?

Posted by acognard 
what hapens to my dockstar ?
October 06, 2013 05:14AM
Hi all,
i am facing a new issue. I did many times before a complete reinstallation of debian on my external usb hdd whithout any problem.
Today, i plugged the dockstar (without any usb) & wanted to play back debian . I got hte errors bellow :

rescue:/tmp# wget http://projects.doozan.com/debian/dockstar.debian-squeeze.sh
wget: bad address 'projects.doozan.com'
rescue:/tmp# ping google.com
ping: bad address 'google.com'
rescue:/tmp# env
HISTFILESIZE=1000
INPUTRC=/etc/inputrc
SSH_CLIENT=192.168.0.10 1906 22
MAIL=/var/mail/root
USER=root
HOSTNAME=rescue
OLDPWD=/
HOME=/root
SSH_TTY=/dev/pts/0
PAGER=/bin/more
PS1=\h:\w\#
LOGNAME=root
TERM=xterm
PATH=/bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/sbin:/usr/sbin:/sbin
DMALLOC_OPTIONS=debug=0x34f47d83,inter=100,log=logfile
HISTSIZE=1000
LS_COLORS=no=00:fi=00:di=01;34:ln=01;36:pi=40;33:so=01;35:do=01;35:bd=40;33;01:cd=40;33;01:or=40;31;01:ex=01;32:*.tar=01;31:*.tgz=01;31:*.arj=01;31:*.taz=01;31:*.lzh=01;31:*.zip=01;31:*.z=01;31:*.Z=01;31:*.gz=01;31:*.bz2=01;31:*.deb=01;31:*.rpm=01;31:*.jar=01;31:*.jpg=01;35:*.jpeg=01;35:*.png=01;35:*.gif=01;35:*.bmp=01;35:*.pbm=01;35:*.pgm=01;35:*.ppm=01;35:*.tga=01;35:*.xbm=01;35:*.xpm=01;35:*.tif=01;35:*.tiff=01;35:*.mpg=01;35:*.mpeg=01;35:*.avi=01;35:*.fli=01;35:*.gl=01;35:*.dl=01;35:*.xcf=01;35:*.xwd=01;35:
SHELL=/bin/sh
PWD=/tmp
SSH_CONNECTION=192.168.0.10 1906 192.168.0.20 22
EDITOR=/bin/vi
rescue:/tmp#p# uname -a
Linux rescue 2.6.32.18-dockstar #1 Thu Feb 17 03:09:57 EST 2011 armv5tel GNU/Linux



First, i didn't change anything on original dozzan installation package (except a rm * on /tmp).
secondly, logging as root is quite long.
to terminate : led is blinking twice orange, & fixed green continuesly.

Any help here ?
Tks in advance.
Arnaud



Edited 3 time(s). Last edit at 10/06/2013 05:29AM by acognard.
Re: what hapens to my dockstar ?
October 06, 2013 07:07AM
Hi all,
the problem was from my switch. Any way, another issue :

# fw_setenv arcNumber 2998

# Starting debootstrap installation
    /usr/sbin/debootstrap: line 406: in_path: not found
    /usr/sbin/debootstrap: line 406: in_path: not found
    /usr/sbin/debootstrap: line 462: in_path: not found
    /usr/sbin/debootstrap: line 462: in_path: not found
    /usr/sbin/debootstrap: line 475: in_path: not found
    E: No such script: /usr/share/debootstrap/scripts/wheezy
    debootstrap failed.
    See /tmp/debian/debootstrap/debootstrap.log for more information.
    rescue:/tmp# more /tmp/debian/debootstrap/debootstrap.log
    /tmp/debian/debootstrap/debootstrap.log: No such file or directory
    rescue:/tmp#

any ideas ?
Sincerly.
Arnaud
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
Message: