Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

4.14.1-kirkwood-tld-1 on Buffalo LS-XHL

Posted by benoqkuke 
4.14.1-kirkwood-tld-1 on Buffalo LS-XHL
January 08, 2018 04:00PM
Hi,

I'm trying to use 4.14.1-kirkwood-tld-1 on my Buffalo LS-XHL. The Kernel boots perfectly but I don't have any network connection.
From dmesg I can see:

...
[    6.891645] libphy: orion_mdio_bus: probed
[    6.896060] orion-mdio f1072004.mdio-bus: Cannot register MDIO bus (-19)
[    6.903029] mv643xx_eth: MV-643xx 10/100/1000 ethernet driver version 1.4
[    6.911011] ehci_hcd: USB 2.0 'Enhanced' Host Controller (EHCI) Driver
...


No eth0 or eth1 created while it is properly with my old kernel (3.14.4-fjen-1)
...
[    0.328668] libphy: orion_mdio_bus: probed
[    0.329599] mv643xx_eth: MV-643xx 10/100/1000 ethernet driver version 1.4
[    0.330381] platform mv643xx_eth_port.0: Driver mv643xx_eth_port requests probe deferral
[    0.407381] mv643xx_eth_port mv643xx_eth_port.1 eth0: port 0 with MAC address 00:24:a5:a6:3a:4b
[    0.407537] ehci_hcd: USB 2.0 'Enhanced' Host Controller (EHCI) Driver
...


Is this something anyone already faced ?

Ben



Edited 1 time(s). Last edit at 01/08/2018 10:18PM by bodhi.
Re: 4.14.1-kirkwood-tld-1 on Buffalo LS-XHL
January 08, 2018 11:22PM
Ben,

There is not enough info for me to tell the reason.

1. You are running with stock u-boot? what are the u-boot envs? If you have serial console, then power up and interrupt serial console, and list the envs, and let it boot all the way into Debian.

printenv
and then
boot


2. Which DTB file are you using to boot with?

----
If you have serial console then please post the entire serial console from power up until after logging into Debian.

If you don't have serial console then please post these info after logging into Debian.

dmesg
cat /etc/fw_env.config
fw_printenv

-bodhi
===========================
Forum Wiki
bodhi's corner
Re: 4.14.1-kirkwood-tld-1 on Buffalo LS-XHL
January 09, 2018 01:59PM
Hi bodhi,

I tried to boot with stock u-boot and with 2013.01.01 (from https://github.com/mwalle/u-boot/issues/1 ). In both cases I have the same result.
I don't have a console so here's everything from Debian:

> cat /etc/fw_env.config
# MTD device name   	Device offset   Env. size   	Flash sector size  Number of sectors
/dev/mtd0 		0x70000 	0x10000 	0x10000

>fw_printenv
autoload=no
baudrate=115200
bootargs=console=ttyS0,115200 root=/dev/sda2
bootcmd=run bootcmd_${bootsource}
bootcmd_hdd=ide reset && ext2load ide ${hdpart} ${kernel_addr} /${uimage} && ext2load ide ${hdpart} ${ramdisk_addr} /${initrd} && bootm ${kernel_addr} ${ramdisk_addr}
bootcmd_net=bootp 0x00100000 uImage && tftpboot 0x00800000 uInitrd && bootm 0x00100000 0x00800000
bootcmd_rescue=run config_nc_dhcp; run nc
bootcmd_usb=usb start && fatload usb 0:1 0x00100000 /uImage && fatload usb 0:1 0x00800000 /uInitrd && bootm 0x00100000 0x00800000
bootdelay=3
bootsource=hdd
config_nc_dhcp=setenv autoload_old ${autoload}; setenv autoload no && bootp && setenv ncip && setenv autoload ${autoload_old}; setenv autoload_old
eraseenv=sf probe 0 && sf erase 0x70000 +0x10000
ethaddr=00:24:a5:b7:4b:5c
filesize=0x24dc3d
hdpart=0:1
hostname=NAS
initrd=initrd.buffalo
kernel_addr=0x00800000
loadaddr=0x00800000
nc=setenv stdin nc; setenv stdout nc; setenv stderr nc
ramdisk_addr=0x01000000
restore_env=run standard_env; saveenv; reset
ser=setenv stdin serial; setenv stdout serial; setenv stderr serial
standard_env=setenv ipaddr; setenv netmask; setenv serverip; setenv ncip; setenv gatewayip; setenv ethact; setenv bootfile; setenv dnsip; setenv bootsource hdd; run ser
stderr=serial
stdin=serial
stdout=serial
uimage=uImage.buffalo

And finally dmesg
[    0.000000] Booting Linux on physical CPU 0x0
[    0.000000] Linux version 4.14.1-kirkwood-tld-1 (root@tldDebian) (gcc version 6.3.0 20170516 (Debian 6.3.0-18)) #1 PST 2017
[    0.000000] CPU: Feroceon 88FR131 [56251311] revision 1 (ARMv5TE), cr=0005397f
[    0.000000] CPU: VIVT data cache, VIVT instruction cache
[    0.000000] OF: fdt: Machine model: Buffalo Linkstation LS-XHL
[    0.000000] Memory policy: Data cache writeback
[    0.000000] On node 0 totalpages: 65536
[    0.000000] free_area_init_node: node 0, pgdat c0d9d13c, node_mem_map cfdf9000
[    0.000000]   Normal zone: 512 pages used for memmap
[    0.000000]   Normal zone: 0 pages reserved
[    0.000000]   Normal zone: 65536 pages, LIFO batch:15
[    0.000000] pcpu-alloc: s0 r0 d32768 u32768 alloc=1*32768
[    0.000000] pcpu-alloc: [0] 0 
[    0.000000] Built 1 zonelists, mobility grouping on.  Total pages: 65024
[    0.000000] Kernel command line: console=ttyS0,115200 root=/dev/sda2
[    0.000000] PID hash table entries: 1024 (order: 0, 4096 bytes)
[    0.000000] Dentry cache hash table entries: 32768 (order: 5, 131072 bytes)
[    0.000000] Inode-cache hash table entries: 16384 (order: 4, 65536 bytes)
[    0.000000] Memory: 246444K/262144K available (8192K kernel code, 714K rwdata, 2040K rodata, 1024K init, 285K bss, rved)
[    0.000000] Virtual kernel memory layout:
[    0.000000]     vector  : 0xffff0000 - 0xffff1000   (   4 kB)
[    0.000000]     fixmap  : 0xffc00000 - 0xfff00000   (3072 kB)
[    0.000000]     vmalloc : 0xd0800000 - 0xff800000   ( 752 MB)
[    0.000000]     lowmem  : 0xc0000000 - 0xd0000000   ( 256 MB)
[    0.000000]     modules : 0xbf000000 - 0xc0000000   (  16 MB)
[    0.000000]       .text : 0xc0008000 - 0xc0900000   (9184 kB)
[    0.000000]       .init : 0xc0c00000 - 0xc0d00000   (1024 kB)
[    0.000000]       .data : 0xc0d00000 - 0xc0db2aec   ( 715 kB)
[    0.000000]        .bss : 0xc0db94b0 - 0xc0e00a4c   ( 286 kB)
[    0.000000] random: get_random_u32 called from cache_alloc_refill+0x378/0x8dc with crng_init=0
[    0.000000] Preemptible hierarchical RCU implementation.
[    0.000000] 	Tasks RCU enabled.
[    0.000000] NR_IRQS: 16, nr_irqs: 16, preallocated irqs: 16
[    0.000000] clocksource: orion_clocksource: mask: 0xffffffff max_cycles: 0xffffffff, max_idle_ns: 9556302233 ns
[    0.000010] sched_clock: 32 bits at 200MHz, resolution 5ns, wraps every 10737418237ns
[    0.000049] Switching to timer-based delay loop, resolution 5ns
[    0.000606] Console: colour dummy device 80x30
[    0.000646] Calibrating delay loop (skipped), value calculated using timer frequency.. 400.00 BogoMIPS (lpj=2000000)
[    0.000673] pid_max: default: 32768 minimum: 301
[    0.000867] Security Framework initialized
[    0.001029] Mount-cache hash table entries: 1024 (order: 0, 4096 bytes)
[    0.001054] Mountpoint-cache hash table entries: 1024 (order: 0, 4096 bytes)
[    0.002027] CPU: Testing write buffer coherency: ok
[    0.003156] Setting up static identity map for 0x100000 - 0x100058
[    0.003451] mvebu-soc-id: MVEBU SoC ID=0x6281, Rev=0x3
[    0.003732] Hierarchical SRCU implementation.
[    0.007183] devtmpfs: initialized
[    0.012088] clocksource: jiffies: mask: 0xffffffff max_cycles: 0xffffffff, max_idle_ns: 19112604462750000 ns
[    0.012119] futex hash table entries: 256 (order: -1, 3072 bytes)
[    0.012555] prandom: seed boundary self test passed
[    0.016741] prandom: 100 self tests passed
[    0.016754] pinctrl core: initialized pinctrl subsystem
[    0.017977] NET: Registered protocol family 16
[    0.018423] DMA: preallocated 256 KiB pool for atomic coherent allocations
[    0.020120] cpuidle: using governor ladder
[    0.020202] cpuidle: using governor menu
[    0.020653] Feroceon L2: Enabling L2
[    0.020701] Feroceon L2: Cache support initialised.
[    0.021087] [Firmware Info]: /ocp@f1000000/ethernet-controller@72000/ethernet0-port@0: local-mac-address is not set
[    0.021201] [Firmware Info]: /ocp@f1000000/ethernet-controller@76000/ethernet1-port@0: local-mac-address is not set
[    0.026380] No ATAGs?
[    0.034315] vgaarb: loaded
[    0.034632] SCSI subsystem initialized
[    0.034827] libata version 3.00 loaded.
[    0.035072] usbcore: registered new interface driver usbfs
[    0.035132] usbcore: registered new interface driver hub
[    0.035209] usbcore: registered new device driver usb
[    0.036140] clocksource: Switched to clocksource orion_clocksource
[    0.128156] VFS: Disk quotas dquot_6.6.0
[    0.128245] VFS: Dquot-cache hash table entries: 1024 (order 0, 4096 bytes)
[    0.137255] NET: Registered protocol family 2
[    0.138043] TCP established hash table entries: 2048 (order: 1, 8192 bytes)
[    0.138083] TCP bind hash table entries: 2048 (order: 1, 8192 bytes)
[    0.138118] TCP: Hash tables configured (established 2048 bind 2048)
[    0.138210] UDP hash table entries: 256 (order: 0, 4096 bytes)
[    0.138236] UDP-Lite hash table entries: 256 (order: 0, 4096 bytes)
[    0.138426] NET: Registered protocol family 1
[    0.138866] RPC: Registered named UNIX socket transport module.
[    0.138879] RPC: Registered udp transport module.
[    0.138887] RPC: Registered tcp transport module.
[    0.138895] RPC: Registered tcp NFSv4.1 backchannel transport module.
[    0.138908] PCI: CLS 0 bytes, default 32
[    0.139157] Unpacking initramfs...
[    0.139173] Initramfs unpacking failed: junk in compressed archive
[    0.139198] Freeing initrd memory: 4K
[    0.139283] NetWinder Floating Point Emulator V0.97 (double precision)
[    0.140024] audit: initializing netlink subsys (disabled)
[    0.140448] Initialise system trusted keyrings
[    0.140497] Key type blacklist registered
[    0.140594] audit: type=2000 audit(0.130:1): state=initialized audit_enabled=0 res=1
[    0.140669] workingset: timestamp_bits=30 max_order=16 bucket_order=0
[    0.140752] zbud: loaded
[    0.141688] NFS: Registering the id_resolver key type
[    0.141722] Key type id_resolver registered
[    0.141730] Key type id_legacy registered
[    0.141749] nfs4filelayout_init: NFSv4 File Layout Driver Registering...
[    0.141758] Installing knfsd (copyright (C) 1996 okir@monad.swb.de).
[    0.142040] jffs2: version 2.2. (NAND) (SUMMARY)  © 2001-2006 Red Hat, Inc.
[    0.142242] fuse init (API version 7.26)
[    0.142605] orangefs_debugfs_init: called with debug mask: :none: :0:
[    0.142777] orangefs_init: module version upstream loaded
[    0.142789] SGI XFS with ACLs, security attributes, realtime, no debug enabled
[    1.276145] random: fast init done
[    6.059478] jitterentropy: Initialization failed with host not compliant with requirements: 2
[    6.060298] Key type asymmetric registered
[    6.060311] Asymmetric key parser 'x509' registered
[    6.060380] Block layer SCSI generic (bsg) driver version 0.4 loaded (major 249)
[    6.060393] io scheduler noop registered
[    6.060401] io scheduler deadline registered
[    6.060493] io scheduler cfq registered (default)
[    6.061777] kirkwood-pinctrl f1010000.pin-controller: registered pinctrl driver
[    6.063785] mv_xor f1060800.xor: Marvell shared XOR driver
[    6.126909] mv_xor f1060800.xor: Marvell XOR (Registers Mode): ( xor cpy intr )
[    6.127153] mv_xor f1060900.xor: Marvell shared XOR driver
[    6.186918] mv_xor f1060900.xor: Marvell XOR (Registers Mode): ( xor cpy intr )
[    6.187383] Serial: 8250/16550 driver, 2 ports, IRQ sharing disabled
[    6.188569] console [ttyS0] disabled
[    6.188639] f1012000.serial: ttyS0 at MMIO 0xf1012000 (irq = 26, base_baud = 12500000) is a 16550A
[    6.824307] console [ttyS0] enabled
[    6.834193] loop: module loaded
[    6.837680] sata_mv f1080000.sata: version 1.28
[    6.837887] sata_mv f1080000.sata: slots 32 ports 1
[    6.844258] scsi host0: sata_mv
[    6.847687] ata1: SATA max UDMA/133 irq 33
[    6.853170] m25p80 spi0.0: m25p40 (512 Kbytes)
[    6.857725] 3 ofpart partitions found on MTD device spi0.0
[    6.863237] Creating 3 MTD partitions on "spi0.0":
[    6.868081] 0x000000000000-0x000000060000 : "uboot"
[    6.873979] 0x000000060000-0x000000070000 : "dtb"
[    6.879638] 0x000000070000-0x000000080000 : "uboot_env"
[    6.886819] libphy: Fixed MDIO Bus: probed
[    6.891645] libphy: orion_mdio_bus: probed
[    6.896060] orion-mdio f1072004.mdio-bus: Cannot register MDIO bus (-19)
[    6.903029] mv643xx_eth: MV-643xx 10/100/1000 ethernet driver version 1.4
[    6.911011] ehci_hcd: USB 2.0 'Enhanced' Host Controller (EHCI) Driver
[    6.917668] ehci-pci: EHCI PCI platform driver
[    6.922183] ehci-orion: EHCI orion driver
[    6.926472] orion-ehci f1050000.ehci: EHCI Host Controller
[    6.932009] orion-ehci f1050000.ehci: new USB bus registered, assigned bus number 1
[    6.939926] orion-ehci f1050000.ehci: irq 30, io mem 0xf1050000
[    6.966180] orion-ehci f1050000.ehci: USB 2.0 started, EHCI 1.00
[    6.972463] usb usb1: New USB device found, idVendor=1d6b, idProduct=0002
[    6.979315] usb usb1: New USB device strings: Mfr=3, Product=2, SerialNumber=1
[    6.986593] usb usb1: Product: EHCI Host Controller
[    6.991494] usb usb1: Manufacturer: Linux 4.14.1-kirkwood-tld-1 ehci_hcd
[    6.998243] usb usb1: SerialNumber: f1050000.ehci
[    7.003540] hub 1-0:1.0: USB hub found
[    7.007404] hub 1-0:1.0: 1 port detected
[    7.012006] usbcore: registered new interface driver usb-storage
[    7.018425] mousedev: PS/2 mouse device common for all mice
[    7.024539] rtc-mv f1010300.rtc: rtc core: registered f1010300.rtc as rtc0
[    7.031686] i2c /dev entries driver
[    7.036949] hidraw: raw HID events driver (C) Jiri Kosina
[    7.042701] drop_monitor: Initializing network drop monitor service
[    7.049346] NET: Registered protocol family 17
[    7.053893] Key type dns_resolver registered
[    7.058855] registered taskstats version 1
[    7.062968] Loading compiled-in X.509 certificates
[    7.067938] zswap: loaded using pool lzo/zbud
[    7.078872] Key type big_key registered
[    7.084686] Key type encrypted registered
[    7.090485] rtc-mv f1010300.rtc: setting system clock to 2018-01-07 20:08:20 UTC (1515355700)
[    9.976183] ata1: SATA link up 3.0 Gbps (SStatus 123 SControl F300)
[   10.006389] ata1.00: ATA-8: SAMSUNG HD203WI, 1AN10002, max UDMA/133
[   10.012686] ata1.00: 3907029168 sectors, multi 0: LBA48 NCQ (depth 31/32)
[   10.046374] ata1.00: configured for UDMA/133
[   10.061177] scsi 0:0:0:0: Direct-Access     ATA      SAMSUNG HD203WI  0002 PQ: 0 ANSI: 5
[   10.069400] ata1: exception Emask 0x10 SAct 0x0 SErr 0x180000 action 0x6 frozen
[   10.076820] ata1: edma_err_cause=00000020 pp_flags=00000000, SError=00180000
[   10.083903] ata1: SError: { 10B8B Dispar }
[   10.088053] ata1: hard resetting link
[   10.417686] ata1: SATA link down (SStatus 0 SControl F300)
[   10.925172] ata1: hard resetting link
[   13.876192] ata1: SATA link up 3.0 Gbps (SStatus 123 SControl F300)
[   13.936397] ata1.00: configured for UDMA/133
[   13.940693] ata1: EH complete
[   13.945557] sd 0:0:0:0: [sda] 3907029168 512-byte logical blocks: (2.00 TB/1.82 TiB)
[   13.953572] sd 0:0:0:0: [sda] Write Protect is off
[   13.958463] sd 0:0:0:0: [sda] Mode Sense: 00 3a 00 00
[   13.958586] sd 0:0:0:0: [sda] Write cache: enabled, read cache: enabled, doesn't support DPO or FUA
[   14.040067]  sda: sda1 sda2 sda5 sda6
[   14.045658] sd 0:0:0:0: [sda] Attached SCSI disk
[   14.082243] EXT4-fs (sda2): mounting ext3 file system using the ext4 subsystem
[   14.111856] EXT4-fs (sda2): mounted filesystem with ordered data mode. Opts: (null)
[   14.119664] VFS: Mounted root (ext3 filesystem) readonly on device 8:2.
[   14.137014] devtmpfs: mounted
[   14.143286] Freeing unused kernel memory: 1024K
[   16.686049] input: gpio_keys as /devices/platform/gpio_keys/input/input0
[   17.090797] marvell-cesa f1030000.crypto: CESA device successfully registered
[   17.150949] orion_wdt: Initial timeout 21 sec
[   19.125272] Adding 1002492k swap on /dev/sda5.  Priority:-2 extents:1 across:1002492k FS
[   19.271642] EXT4-fs (sda2): warning: maximal mount count reached, running e2fsck is recommended
[   19.306281] EXT4-fs (sda2): re-mounted. Opts: (null)
[   20.856223] random: crng init done
[   21.450739] EXT4-fs (sda1): mounting ext3 file system using the ext4 subsystem
[   21.473945] EXT4-fs (sda1): mounted filesystem with ordered data mode. Opts: (null)
[   21.519826] XFS (sda6): Mounting V4 Filesystem
[   21.623520] XFS (sda6): Ending clean mount
[   23.903868] NET: Registered protocol family 10
[   23.909506] Segment Routing with IPv6
[   28.453725] NFSD: Using /var/lib/nfs/v4recovery as the NFSv4 state recovery directory
[   28.475638] NFSD: starting 90-second grace period (net c0d93240)

Regarding the DTD, I used DTD: dts/kirkwood-lsxhl.dtb to build my uImage a follow
cat zImage-4.14.1-kirkwood-tld-1 dts/kirkwood-lsxhl.dtb > zImage_w_dtb
mkimage -A arm -O linux -T kernel -C none -a 0x00008000 -e 0x00008000 -n 'Linux-4.14.1-kirkwood-tld-1' -d zImage_w_dtb uImage.buffalo

Thanks for your help :)



Edited 1 time(s). Last edit at 01/09/2018 03:46PM by benoqkuke.
Re: 4.14.1-kirkwood-tld-1 on Buffalo LS-XHL
January 10, 2018 03:58AM
benoqkuke,


This address needs to be adjusted to boot the 4.14.1 Debian rootfs

ramdisk_addr=0x01000000

Most likely, the ramdisk address should be:
0x02100000

Since you are booting with stock u-boot, and don't have serial console, it is dangerous to modify u-boot envs. A wrong setting could make your box semi-bricked until you connect serial console and recover. I cannot guarantee that the new address will work.

So I don't recommend changing this u-boot env in Debian. You should connect serial console and set it temporarily in serial console prompt, to try booting with it.

-bodhi
===========================
Forum Wiki
bodhi's corner
Re: 4.14.1-kirkwood-tld-1 on Buffalo LS-XHL
January 10, 2018 04:11PM
Hi bodhi,

Thanks for your quick answer.
As long as u-boot can start, I can set the NAS in rescue mode (pressing a button at boot time) and acces u-boot with a netconsole. So I could try to update the parameter. But where exactly is this value coming from ?

Ben
Re: 4.14.1-kirkwood-tld-1 on Buffalo LS-XHL
January 10, 2018 10:40PM
Ben,

> As long as u-boot can start, I can set the NAS in
> rescue mode (pressing a button at boot time) and
> acces u-boot with a netconsole. So I could try to
> update the parameter.

Then you shoud enter this env in netconsole. That way it is only temporary for this boot. After you reset or recycle power, the new value will be gone, and it will be back to the way it was. You should test the change this way.

Interrupt netconsole countdown and

setenv ramdisk_addr 0x01000000

and then

boot

> But where exactly is this
> value coming from ?

Stock u-boot does not relocate the kernel files (uImage and uInitrd) to different memory regions. What we set in u-boot evs are what it uses. The old address is not far enough for uInitrd to load properly, and it was corrupted when the kernel unpack it:

[    0.139157] Unpacking initramfs...
[    0.139173] Initramfs unpacking failed: junk in compressed archive

Please post the log of this attempt.

-bodhi
===========================
Forum Wiki
bodhi's corner
Re: 4.14.1-kirkwood-tld-1 on Buffalo LS-XHL
January 14, 2018 10:52AM
Hi bodhi,

I did several tests:
* Provided initrd (note that I extract all the libs in the initrd - /lib/modules - and placed them on my /dev/sda2) with current config => no boot
* Provided initrd with ramdisk_addr= 0x02100000 => no boot
* Empty initrd (from http://tyche.pu-toyama.ac.jp/~a-urasim/lsxhl/data/initrd.buffalo) with current config => boot but no ethernet
* Empty initrd (from http://tyche.pu-toyama.ac.jp/~a-urasim/lsxhl/data/initrd.buffalo) with ramdisk_addr= 0x02100000 => boot but no ethernet

I took an empty disk and tried the netconsole install of Debian Stretch as per procedure (https://miniconf.debian.or.jp/assets/files/Debian%20Installer%20for%20Buffalo%20Linkstation%20NAS.pdf) => no ethernet as well...

I guess it's probably due to my u-boot. I'll try to check with u-boot guys what can be done.

Ben
Re: 4.14.1-kirkwood-tld-1 on Buffalo LS-XHL
January 14, 2018 11:46AM
benoqkuke Wrote:
-------------------------------------------------------
> Hi bodhi,
>
> I did several tests:
> * Provided initrd (note that I extract all the
> libs in the initrd - /lib/modules - and placed
> them on my /dev/sda2) with current config => no
> boot
> * Provided initrd with ramdisk_addr= 0x02100000 =>
> no boot
> * Empty initrd (from
> http://tyche.pu-toyama.ac.jp/~a-urasim/lsxhl/data/initrd.buffalo)
> with current config => boot but no ethernet
> * Empty initrd (from
> http://tyche.pu-toyama.ac.jp/~a-urasim/lsxhl/data/initrd.buffalo)
> with ramdisk_addr= 0x02100000 => boot but no
> ethernet
>
> I took an empty disk and tried the netconsole
> install of Debian Stretch as per procedure
> (https://miniconf.debian.or.jp/assets/files/Debian%20Installer%20for%20Buffalo%20Linkstation%20NAS.pdf)
> => no ethernet as well...
>
> I guess it's probably due to my u-boot. I'll try
> to check with u-boot guys what can be done.
>
> Ben

It is likely not a uboot problem. You should be able to boot with the basic roofs Debian-4.14.1-tld-1 without modifying anything on it.

The uInitrd load address is the only problem.

-bodhi
===========================
Forum Wiki
bodhi's corner
Re: 4.14.1-kirkwood-tld-1 on Buffalo LS-XHL
January 14, 2018 09:24PM
Ben,

I'd suggest you connect serial console to make it easier to find the correct load address of uInitrd.

-bodhi
===========================
Forum Wiki
bodhi's corner
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, solve the mathematical question and enter the answer in the input field below. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
Question: how much is 1 plus 9?
Message: