Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

uBoot

Bootloader tips and tricks 
Subject Posts Last Post

[NSA325V2] Bad blocks on mtd0?

by Odradek
13 07/13/2019 08:57AM
Last Post by osa

NSA325 flashing questions

by odmink0
3 06/17/2019 12:09PM
Last Post by odmink0

NSA310 not booting after flashing 2017.07 U-Boot Kirkwood

by anders
14 06/15/2019 11:02PM
Last Post by bodhi

U-Boot for Buffalo Linkstations

by Markus Fuger
21 06/04/2019 08:12PM
Last Post by bodhi

NAS326 how to boot with UART? Attachments

by gutek18
14 06/04/2019 12:14AM
Last Post by gutek18

openwrt using Bodhi's uboot

by metric
3 06/02/2019 05:07PM
Last Post by bodhi

NSA320 Bad eraseblock

by Pentim
12 05/29/2019 05:14AM
Last Post by bodhi

/boot/uEnv.txt ignored   (Pages: 1 2)

by balanga
38 05/23/2019 04:58AM
Last Post by bodhi

U-Boot for Pogoplug Pogo E01 (003-SP1001)

by celove2
17 05/22/2019 06:51AM
Last Post by celove2

HP T5325 Thin Client U-Boot-2017.07-tld-1   (Pages: 1 2 3 4 5)

by bodhi
143 05/17/2019 09:59PM
Last Post by bodhi

Howto reset envs to uboot.2016.05-tld-1.environment while in netconsole

by bodhi
4 05/09/2019 09:54PM
Last Post by ringprince

environment.img

by balanga
3 04/09/2019 06:58AM
Last Post by bodhi

Address in SROM

by balanga
2 04/04/2019 04:36PM
Last Post by bodhi

UART Boot DNS-320 B1 with broken NAND Attachments   (Pages: 1 ... 4 5 6)

by Ironaxe
168 04/03/2019 01:15AM
Last Post by reostatic

FreeBSD adventure continues

by balanga
12 04/01/2019 05:01PM
Last Post by bodhi

[Solved] EHCI timed out on TD - token=XXXX   (Pages: 1 2)

by rayvt
35 03/30/2019 11:33PM
Last Post by bodhi

Understanding my environment

by balanga
11 03/25/2019 04:18PM
Last Post by bodhi

armada 370 (88f6710) mainline uboot support   (Pages: 1 ... 4 5 6)

by wacke
156 03/23/2019 11:31PM
Last Post by bodhi

tftpboot & loadderdev

by balanga
5 03/20/2019 01:01AM
Last Post by jdwl101

NSA-310 How to

by Michal
10 03/19/2019 05:48PM
Last Post by bodhi

GoFlexHome RIP

by balanga
26 03/18/2019 11:19PM
Last Post by jdwl101

NSA325 not booting after uBoot installation from stock rom

by FiLoU
8 03/16/2019 03:40PM
Last Post by bodhi

[SOLVED]NSA325 v2: stuck on Bad Magic Number

by davdav
19 03/13/2019 05:47PM
Last Post by FiLoU

Booting with kwboot

by balanga
27 03/11/2019 09:32PM
Last Post by bodhi

Multi purpose uBoot

by balanga
10 03/11/2019 07:10PM
Last Post by bodhi

Booting ArchLinuxARM on a Seagate GoFLEX Home

by habibie
27 03/11/2019 06:21PM
Last Post by balanga

Backup and Restore NAND mtds - Pogoplug V4 original MTD partitions   (Pages: 1 2)

by bodhi
47 03/07/2019 07:51AM
Last Post by balanga

NSA-325 Bricked ? HDD2 LED constantly active   (Pages: 1 2)

by Flecks
41 03/04/2019 03:56PM
Last Post by bodhi

NSA310 original u-boot request

by enkel
6 03/04/2019 03:48PM
Last Post by anders

NETGEAR STORA - Bad Magic Number   (Pages: 1 2)

by dirkpitt74
37 03/02/2019 09:44PM
Last Post by bodhi